01 mrt

Danthas aanwezig op het NedHIS & EZD Congres 2018

Danthas is dit jaar weer aanwezig, met een informatiestand, op het NedHIS & EZD Congres. Het congres vindt plaats op woensdag 14 maart 2018 in het van der Valk Hotel in Vianen.  Het thema voor dit jaar is – informatie en communicatie in de praktijk.

Het NedHIS congres biedt de hele dag workshops die te maken hebben met de workflow in de huisartsenpraktijk. De workshops zijn zowel praktisch als beleidsmatig. Kortom: voor ieder wat wils. Een inspirerende dag met veel informatie, onderwerpen die stof tot nadenken geven, leerzame workshops en  tips en trucs  van het HIS én niet te vergeten het plezierig samenzijn met collega’s. Verder o.a.:

  • Hot item: datalekken, de privacyregels en beveiliging. Na de workshop “beveiliging in de huisartsenpraktijk” bent u helemaal op de hoogte. Er is  een workshop speciaal voor de huisarts en een workshop voor de assistentes, POH’ers en overige geïnteresseerden.
  • In de workshop ICT levert tijdwinst op leert u de ICT in uw praktijk zodanig in te zetten, dat het u tijd bespaart! Ook deze workshop wordt ‘op maat’ gegeven voor zowel huisartsen als assistentes.
  • Er zijn veel vragen bij declareren. Tijdens deze  workshop krijgt u inzicht in de diversiteit van verrichtingen, zoals wat mag u wel en wat niet declareren? Wanneer is sprake van een dubbel consult etc.
  • Medische Apps, die u niet mag missen? Er is een overweldigend aanbod medische apps. Hoe maak je een keuze, welke zijn betrouwbaar, welke moet je echt niet missen? De 10 apps die de huisarts niet mag missen.
    Tot slot: Het congres is geaccrediteerd voor huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners.

Praktische informatie
Datum: woensdag 14 maart 2018 (hele dag)
Locatie: Van der Valk hotel Vianen

U bent van harte welkom in onze stand op de informatiemarkt. 

Deel dit