24-uurs storingsdienst

Buiten kantooruren kunt u gebruik maken van onze 24-uurs storingdienst. Hiermee kunt u buiten kantoortijd contact opnemen met een dienstdoende System Engineer voor assistentie. Onze engineers staan dag en nacht voor u klaar om spoedeisende storingen direct op te lossen. Ook in het weekend en op feestdagen kunt u rekenen op de assistentie van een gekwalificeerde System Engineer.

Hoe werkt de 24-uurs storingsdienst?
De 24-uurs storingsdienst kunt u in combinatie afnemen met één van onze systeembeheerabonnementen en online werkplek abonnementen. U krijgt dan de beschikking over een speciaal storingsnummer. Op dit storingsnummer is het mogelijk buiten kantoortijd een storing te melden. De dienstdoende engineer neemt de melding in behandeling en zal in eerste instantie proberen de storing telefonisch te verhelpen. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan wordt in overleg met u de vervolgstappen bepaald. Eén van die vervolgstappen kan betekenen dat wij bij u op locatie komen om de storing te verhelpen, hetzij door reparatie of door inzet van tijdelijke leenapparatuur.

Tarieven
De kosten van de 24-uurs storingsdienst bestaan uit een vast en variabel deel. Pas als wij daadwerkelijk bij u op locatie moeten komen treden de variabele kosten in werking.

Wilt u meer informatie over onze 24-uurs storingsdienst?

Bel dan met onze verkoopafdeling
telefoonnummer (0512) 57 11 66.
of stuur een e-mail naar verkoop@danthas.nl

© 2019 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Click Me