Beter (online) samenwerken met Office 365 en Teams

Met Office 365 van Microsoft kunt u overal de vertrouwde Office toepassingen gebruiken zoals Word, PowerPoint en Excel. Of u nu werkt op kantoor, onderweg of thuis, uw bestanden en e-mails zijn altijd beschikbaar en up-to-date. En met Teams kunt u eenvoudig online meetings organiseren met uw collega’s en klanten. Office 365 werkt op al uw devices zoals pc, Mac, tablet en smartphone.

Uw e-mail en agenda altijd up-to-date en bij de hand op elk apparaat
Office 365 synchroniseert e-mail, agenda’s en contactpersonen op al uw verschillende apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt. Bovendien kunt u met 50 GB opslag per abonnement de berichten die u nodig hebt bewaren.

Creëer en bewerk Office bestanden in uw browser
Met Office 365 Business Essentials hebt u overal toegang tot online versies van de vertrouwde Office toepassingen zoals Word, PowerPoint en Excel.  U kunt direct Office bestanden maken of bewerken vanuit uw browser of  tablet.

– E-mail met een postvak van 50 GB
– 1 TB voor het opslaan en delen van bestanden
– Online meetings en chatten d.m.v. Teams
– Office Online

De volledige versie van Office op uw desktop
Met Office 365 Business Premium installeert u de volledige Office-toepassingen op uw apparaten. Zodoende bent u niet afhankelijk van een internetverbinding en hebt u altijd de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams.

– E-mail met een postvak van 50 GB
– 1 TB voor het opslaan en delen van bestanden
– Online meetings, schermen delen en chatten d.m.v. Teams
– Volledige, geïnstalleerde Office op pc/Mac
– Office-apps op tablets en telefoons

Per abonnement kunt u Office op maximaal vijf pc’s, Macs of tablets installeren.

Gelijk aan de slag
Wij helpen u graag op gang om direct gebruik te maken van Office 365 en Teams. Onze gecertificeerde consultants kunnen u ondersteunen bij het kiezen van het juiste abonnement, het geven van gebruikerstrainingen op locatie, de installatie van Office 365, de inrichting van Office 365 (SharePoint, Teams, etc.) en met het overzetten van uw huidige documenten en e-mail naar Office 365.

IT Ondersteuning
Office 365 / Teams leveren wij in combinatie met één van onze Serviceabonnementen zodat u ten alle tijde kunt terug vallen op onze expertise. Danthas is voor uw organisatie het directe aanspreekpunt voor alle vragen en/of problemen met betrekking tot uw automatisering. Onze Servicedesk is van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 bereikbaar.

Wilt u meer informatie over Office 365 en Teams?

Bel dan met Jeroen van Zijl of Sytse Westra,
telefoonnummer (0512) 57 11 66.

U kunt ook contactleggen door gebruik te maken
van het contactformulier.

© 2020 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Click Me