Vernietigen van uw datadragers

 

Wat doet u met uw oude computers, wanneer u deze gaat vervangen? In het verleden was er vaak wel een goed doel voor, of er was altijd wel iemand die er belang bij had. Met de nieuwe privacy wetgeving moet u er 100% zeker van zijn dat er geen gevoelige informatie achterblijft op de harde schijven. Het is daarom verstandig en noodzakelijk om de harde schijf uit de computer te halen en (gecertificeerd) te laten vernietigen.

Wanneer u door Danthas uw computers laat vervangen, bieden wij u de mogelijkheid uw oude computers door Danthas af te laten voeren en de harde schijven te vernietigen. Hierbij wordt er niets aan het toeval overgelaten. We komen bij u langs en plaatsen de harde schijven, gelabeld, in speciaal verzegelde containers. Uw ontvangt van ons, ter plekke, een overzicht van de ingenomen harde schijven (en computers). Vervolgens ontvangt u na vernietiging een set documenten met onder andere een ondertekende lijst met serienummers en een gecertificeerde data-afstandsverklaring.

De vernietiging van harde schijven gebeurt altijd met een harddisk shredder. Deze vermaalt harde schijven (en overige mediadragers) in slechts enkele seconden. Hierdoor worden de harde schijven 100% veilig vernietigd.

Hetzelfde kan ook met alle andere datadragers, zoals tapes, dvd’s, USB Disks en Smart Phones.

Wilt u meer informatie over vernietiging van datadragers?

Bel dan met onze verkoopafdeling, telefoonnummer (0512) 57 11 66.
U kunt ook contactleggen door gebruik te maken van het contactformulier

© 2022 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Click Me