Cloud werkplek

Overweegt u om over te stappen naar de cloud of wilt u hierin advies? Dan bent u bij Danthas aan het juiste adres!

Cloud werkplekken Powered and Serviced by Danthas
Danthas biedt diverse cloud werkplekken en afhankelijk van uw situatie biedt Danthas private-, public, hybrid-cloud cloud werkplekken.

Hoewel deze cloud werkplekken elk zijn specifieke kenmerken heeft, hebben ze één sterke overeenkomst: ze zijn allemaal Powered and Serviced by Danthas! Dit betekent dat u altijd één persoonlijk aanspreekpunt heeft voor al uw vraagstukken. Danthas zorgt voor uw veilige IT-omgeving. Of het nu gaat om advies bij de inrichting van uw ideale werkomgeving in de Cloud, een helpdesk die er altijd is, of hulp bij IT-calamiteiten. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat uw applicaties en data altijd beschikbaar zijn. Tevens is het goed om te weten dat we ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd zijn.

Jarenlange ervaring
Sinds 2004 leveren wij cloud werkplekken voor de Zorg en de Zakelijke dienstverlening. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technologieën van onder andere HPE, Citrix VMware en Microsoft.

Optimale infrastructuur
Danthas maakt voor haar cloud werkplekken gebruik van drie professionele datacenters in Nederland, welke tot de beste van Europa behoren. Alle onze datacenters zijn ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast zijn al onze datacenters aangesloten op het veilige zorgnetwerk van e-Zorg en/of Gerrit Diensten.

Onze cloudwerkplekken

Wilt u meer informatie over onze Cloud services?

Bel dan met onze verkoopafdeling telefoonnummer (0512) 57 11 66.
U kunt ook contactleggen door gebruik te maken van het contactformulier.

© 2019 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Click Me