Cloud werkplek

Overweegt u om over te stappen naar de cloud of wilt u hierin advies? Dan bent u bij Danthas aan het juiste adres!

Cloud werkplekken serviced by Danthas
Danthas biedt diverse cloud werkplekken aan. Afhankelijk van uw applicatielandschap en uw wensen kan dit een private-, public of hybrid cloudwerkplek zijn.  Welke cloudwerkplek u ook kiest, wij zorgen voor een soepele overgang en een veilige betrouwbare IT-omgeving. Of het nu gaat om advies bij de inrichting van uw ideale werk(plek)omgeving, een Servicedesk die er altijd voor u is, of hulp bij IT-calamiteiten. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u onbezorgd kunt werken.

Wat is het verschil tussen een private, public en hybride cloudwerkplek?

Belangrijkste verschil tussen de 3 type cloudwerkplekken is dat een private cloudwerkplek gehost wordt op een hostingplatform van Danthas. Voor onze hostingplatformen (servers) maken wij daarbij gebruik van drie professionele datacenters in Nederland. Voor bedrijven of organisaties die met gevoelige gegevens werken is dit vaak een must. Een zorginstelling moet bijvoorbeeld data opslaan in Nederland. Daarom hosten wij relatief veel zorgapplicaties op onze hostingplatformen en zijn onze datacenters gekoppeld met het veilige zorgnetwerk van E-Zorg en Gerrit Diensten. Danthas is verantwoordelijk voor de rekenkracht, beveiliging en capaciteit van het hostingplatform.

In de wolken met Danthas
Wilt u niet langer investeren in lokale IT-infrastructuur en toch gewaarborgde toegang hebben tot de meest actuele hard- en software? En de flexibiliteit van gebruikers opschalen en afschalen? Dan is een passende clouddienst waarschijnlijk datgene dat uw organisatie nodig heeft. Wilt u weten welke mogelijkheden onze Cloud oplossingen voor uw organisatie te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze cloudwerkplekken

Wilt u meer informatie over onze Cloud services?

Bel dan met onze verkoopafdeling telefoonnummer (0512) 57 11 66.
U kunt ook contactleggen door gebruik te maken van het contactformulier.

© 2022 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Click Me