Cloud werkplek

Overweegt u om over te stappen naar de cloud of wilt u hierin advies? Dan bent u bij Danthas aan het juiste adres!

Cloud werkplekken Powered and Serviced by Danthas
Danthas biedt diverse cloud werkplekken en afhankelijk van uw situatie biedt Danthas private-, public of hybrid Cloudwerkplekken aan.

Hoewel deze cloud werkplekken elk zijn specifieke kenmerken heeft, hebben ze één sterke overeenkomst: ze zijn allemaal Powered and Serviced by Danthas! Dit betekent dat u altijd één persoonlijk aanspreekpunt heeft voor al uw vraagstukken. Danthas zorgt voor uw veilige IT-omgeving. Of het nu gaat om advies bij de inrichting van uw ideale werkomgeving in de Cloud, een Servicedesk die er altijd voor u is, of hulp bij IT-calamiteiten. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat uw applicaties en data altijd beschikbaar zijn.

Sinds 2004 leveren wij cloud werkplekken voor de Zorg en de Zakelijke dienstverlening. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technologieën van onder andere HPE, Citrix VMware en Microsoft en zijn we ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Optimale infrastructuur
Danthas maakt voor haar cloud werkplekken gebruik van drie professionele datacenters in Nederland, welke tot de beste van Europa behoren. Daarnaast zijn al onze datacenters aangesloten op het veilige zorgnetwerk van e-Zorg en/of Gerrit Diensten.

In de wolken met Danthas
Wilt u niet langer investeren in lokale IT-infrastructuur en toch gewaarborgde toegang hebben tot de meest actuele hard- en software? En de flexibiliteit van een digitale werkplek waar u gebruikers kunt opschalen en afschalen?

Dan is een passende clouddienst waarschijnlijk datgene dat uw bedrijf nodig heeft. Wilt u weten welke mogelijkheden onze Cloud service voor uw organisatie te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze cloudwerkplekken

Wilt u meer informatie over onze Cloud services?

Bel dan met onze verkoopafdeling telefoonnummer (0512) 57 11 66.
U kunt ook contactleggen door gebruik te maken van het contactformulier.

© 2022 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. We conformeren ons aan de ISO 27001 en de NEN 7510 norm

Click Me