Managed Firewall

Toegang tot het Internet is essentieel voor alle hedendaagse organisaties: we vinden informatie, publiceren en communiceren via Internet. Onze afhankelijkheid van netwerken wordt dagelijks groter maar de bedreigingen vanuit de buitenwereld ook. Met een Managed Firewall van Danthas beveiligt u voor een vast bedrag per maand uw bedrijfsnetwerk.

Een firewall zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers geen toegang kunnen krijgen tot uw bedrijfsnetwerk. Tevens kan de firewall gebruikt worden om verschillende vestiging locaties op een veilige manier aan elkaar te koppelen. Daarnaast kunt u, uw medewerkers veilig toegang geven tot uw bedrijfsnetwerk en serveromgeving.

Met een Managed Firewall van Danthas heeft u de zekerheid van een veilige firewall oplossing die door specialisten op afstand wordt bewaakt en onderhouden voor een optimale beveiliging. Er wordt een back-up gemaakt van de configuratie, zodat de firewall bij vervanging niet opnieuw geconfigureerd hoeft te worden, maar meteen de juiste instellingen krijgt.

Danthas zorgt ervoor dat uw firewall up-to-date blijft, zonder dat u daar geen omkijken naar heeft. Verstoringen worden automatisch gerapporteerd aan onze Servicedesk waarop direct maatregelen getroffen kunnen worden.

Wilt u meer informatie over onze Managed Firewall service?

Neem dan contact op met Jeroen van Zijl, telefoonnummer (0512) 57 11 66.
U kunt ook contact leggen door gebruik te maken van het contactformulier.

Overige security diensten

Secure e-mail
Secure WiFi
Data Encryptie
Patch Management – uw systemen altijd up-to-date
Mobile Device Management
Hosted Antispam Services
Hosted Antivirus Services
Hosted Back-up
Schijfvernietiging (gecertificeerd)
24/7 Monitoring

© 2022 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Click Me