01 mrt

Danthas aanwezig op het NedHIS & EZD Congres 2019

Danthas is dit jaar weer aanwezig, met een informatiestand, op het NedHIS & EZD Congres. Het congres vindt plaats op woensdag 31 maart 2019 in het van der Valk Hotel in Vianen. 

Het NedHIS congres biedt de hele dag workshops die te maken hebben met de workflow in de huisartsenpraktijk. De workshops zijn zowel praktisch als beleidsmatig. Kortom: voor ieder wat wils. Een inspirerende dag met veel informatie, onderwerpen die stof tot nadenken geven, leerzame workshops en  tips en trucs  van het HIS én niet te vergeten het plezierig samenzijn met collega’s. Verder o.a.:

  • Veiliger mailen in de huisartsenpraktijk
    Hoe kun je op een verantwoorde en praktische manier e-mail gebruiken in de huisartsenpraktijk? Door de introductie van de AVG is deze vraag opnieuw actueel geworden. Begin 2019 wordt er een nieuwe norm gepubliceerd over veiliger mailen in de zorg. E-mail is laagdrempelig en eenvoudig te gebruiken, maar kent ook belangrijke risico’s en bedreigingen. Kent u ze? Hoe gaat u daar mee om in uw praktijk? In deze workshop delen we kennis en voorbeelden uit de praktijk.
  • Telefonie en nieuwe mogelijkheden
    Waar bel je mee vanaf september 2019? Heb je al een nieuwe telefooncentrale of bel je nog met uw gebruikelijke ISDN lijnen? De techniek staat niet stil en ook de mogelijkheden op het gebied van bellen over IP gaan met rasse schreden vooruit. Om mee te gaan met deze vernieuwingen op het gebied van bellen is het nodig om maatregelen te nemen in de praktijk. In de workshop komen de nieuwste mogelijkheden en snufjes voorbij.
  • Declareren nieuwe stijl
    In de huisartspraktijk weet iedereen wat een inschrijftarief is en wat een verrichting is. Maar wanneer en hoe declareren we nu wat en waar? Enkele voorbeelden: WLZ in de praktijk; passanten; nieuwe tarieven 2019. Hoe declareer je een militair die toevallig dringend hulp nodig heeft en voor je balie staat? Wat spreek je af met iemand die wegens zijn geloofsovertuiging niet verzekerd is? Tijd is geld en tijd is belangrijk voor een goede zorgverlening en een juiste declaratie. Hoe en waar declareer je een ‘vreemdeling’ die niet is verzekerd en geen geld heeft? Wat mag je nu precies declareren? Allemaal vragen waarop zo breed mogelijk wordt ingegaan in deze heldere interactieve workshop.
  • Tot slot: Het congres is geaccrediteerd voor huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners.

Praktische informatie
Datum: woensdag 21 maart 2019 (hele dag)
Locatie: Van der Valk hotel Vianen

U bent van harte welkom in onze stand op de informatiemarkt, waar we u graag meer vertellen over onze Cloud Services en Declaratieservices voor de Zorg. 

Deel dit