16 mrt

Corona-maatregelen en bereikbaarheid Danthas ICT

Beste relatie,

Danthas volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij doen er alles aan om u in deze situatie bij te staan en onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen. Neem contact op met Danthas als u ons nodig heeft.

Continuïteit van onze dienstverlening
Ons kantoor werkt vanaf maandag 16 maart een beperkte bezetting op kantoor. Het merendeel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Hier zult u niets van merken. We zijn tijdens onze reguliere openingstijden gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast is onze 24-uurs storingsdienst ook gewoon via de bekende nummers bereikbaar. Neem contact op als u ook van onze 24-uurs storingsdienst gebruik wilt maken.

Geplande afspraken en leveringen
Wij overleggen met u wanneer er afspraken of werkzaamheden bij u op locatie gepland staan. Onze systeembeheerwerkzaamheden worden zoveel mogelijk op afstand uitgevoerd. Onze medewerkers wordt geadviseerd zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Heeft u apparatuur in bestelling staan, dan kan het zijn dat er vertragingen ontstaan in de levering hiervan. Als dit het geval is, houden wij u hier zo goed mogelijk van op de hoogte.

Overige verzoeken en ICT-vraagstukken
Op dit moment hebben we een grote vraag naar thuiswerkplekken of het faciliteren hiervan. De meeste van onze klanten maken gebruik van onze hostingplatform(en) waardoor het thuiswerken relatief makkelijk in te regelen is. Tevens heeft het onze hoogste prioriteit om onze platformen up-to-date houden, zodat u veilig en zonder onderbrekingen kunt blijven werken.

Online samenwerken zal de komende tijd belangrijker worden. Met oplossingen zoals Office 365 en Microsoft Teams is dit prima te faciliteren. Naast chatten en vergaderen zijn er veel meer mogelijkheden binnen Microsoft Teams. Wilt u meer weten over deze functionaliteit? Wij praten u graag bij.

U kunt ons bereiken op de volgende nummers:

Accountteam Danthas
Bereikbaar van maandag tot en vrijdag van 8.00 – 17.00
Telefoonnummer: (0512) 57 11 66
E-mail: verkoop@danthas.nl (24/7)

Servicedesk:
Bereikbaar van maandag tot en vrijdag van 7.30 – 18.00
Telefoonnummer: (0512) 57 11 60
E-mail: servicedesk@danthas.nl (24/7)

Met vriendelijke groet,

Ane Schaap
Directeur Danthas ICT

Deel dit