Hosted Anti-spam

80% van het e-mailverkeer is spam!

Analisten schatten dat 75% tot 80% van het e-mail verkeer in de wereld ongewenste commerciële berichten betreffen, beter bekend als “SPAM”. Veel bedrijven besteden steeds meer tijd en geld om al deze berichten op te schonen. De verliezen aan servercapaciteit zijn gigantisch. Spam kan erg irritant en bovendien misdadig zijn.
Ondanks de wetgeving van sommige naties blijft de hoeveelheid spam groeien omdat de spammers altijd andere methoden zoeken om dagelijks hun vele miljoenen berichten de wereld in te sturen.

“Danthas levert een hosted antispam-oplossing met een zeer hoge spamdetectiegraad (meer dan 99%). De antispam-software blokkeert de spam voordat deze het netwerk of de mailserver bereiken waardoor uw netwerk en/of de mailserver veel minder belast wordt”.

De gebruiksvriendelijke interface en innovatieve functies (zoals het met één klik toevoegen van e-mails aan whitelists) zorgen ervoor dat de hosted antispam-oplossing gemakkelijk en probleemloos kan worden gebruikt binnen uw organisatie.

Tarieven

De hosted antispam wordt geleverd tegen een zeer scherpe prijs van € 1,50 ex btw per mailbox per maand.

Wilt u meer informatie over onze Hosted Antispam?

Bel dan met onze verkoopafdeling, telefoonnummer (0512) 57 11 66.
U kunt ook contactleggen door gebruik te maken van het contactformulier.

© 2022 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Click Me