Cybersecurity 

Focus op veilig digitaal ondernemen

Digitalisering, de opkomst van de cloud en cybercriminaliteit maken het beveiligen van uw bedrijfsprocessen er niet makkelijker op. Elk jaar krijgt ongeveer 50% van alle bedrijven met meer dan 10 werknemers te maken met cyberincidenten. Vaak komt dat door een technische storing of menselijke fout. Danthas helpt u graag bij het vergroten van uw digitale weerbaarheid.  

Met onze diensten op het gebied van cybersecurity zorgen wij er (op de achtergrond) voor dat uw organisatie optimaal beschermt is tegen ransomware en andere vormen van hacking. Hierbij maken wij gebruik van toonaangevende leveranciers op het gebied van beveiliging. Danthas levert de volgende cybersecurity diensten: 

  • Awareness – Door middel van het gecontroleerd versturen van nep phisingmails krijgen u en uw medewerkers inzicht in de risico’s. Daarnaast kunt u, via een online platform, trainingen volgen om de awareness te verhogen.
  • Managed Firewall – centraal beheer van uw firewall zodat deze up-to-date blijft en bij verstoringen snel ingegrepen wordt.
  • Endpoint Detection and Response (EDR)  – herkent kwaadaardige software op basis AI dat 24/7 actief is. Samen met een managed firewall vormt EDR de basis van uw beveiliging en houden ze veel malware buiten de deur.
  • (Mobile) Device Management  – inrichting en centraal beheer van uw werkplekken op basis van een, op uw organisatie afgestemde, security baseline.
  • Patchmanagement – gecontroleerd en centraal uitrollen van software updates/ patches om ontdekte kwetsbaarheden in uw systemen te herstellen. 
  • Vernietiging oude datadragers – het gecertificeerd laten vernietigen van (oude) harde schijven en overige datadragers.
  • Cloud Back-up  – dagelijks (of desgewenst vaker) wordt een off-site back-up gemaakt van uw e-mail en bestanden.    


Bovenstaande diensten kunt u afnemen in combinatie met werkpleksupport en overige IT services die wij leveren, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw complete IT omgeving. Al onze cybersecurity diensten worden door ons centraal beheerd. Hierbij maken we gebruik van een geavanceerd monitoringsysteem zodat incidenten snel gedetecteerd worden.


Periodieke netwerkscan
Daarnaast kunnen we voor u (periodiek) een netwerkscan uitvoeren waarmee we eventuele zwakheden in uw bedrijfsnetwerk kunnen opsporen. De resultaten worden in een overzichtelijk security rapport gerapporteerd. Aan de hand van ons cybersecurity rapport kunt u vervolgens verbeteringen in uw bedrijfsnetwerk (laten) doorvoeren.   

Wilt u meer informatie over onze cybersecurity diensten?

Neem dan contact op met Jeroen van Zijl, telefoonnummer (0512) 57 11 66.
U kunt ook contact leggen door gebruik te maken van het contactformulier.

Onze cybersecurity diensten

Managed Firewall
Secure e-mail
Secure WiFi
Patch Management – uw systemen altijd up-to-date
Mobile Device Management
Enpoint Detection & Response (EDR)
Cloud Back-up
Periodieke netwerkscans
Schijfvernietiging (gecertificeerd)

© 2022 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Click Me