19 dec

Danthas – ISO 27001 gecertificeerd.

Het onafhankelijke auditbureau Kiwa heeft Danthas officieel gecertificeerd voor de ISO/IEC 27001:2017. Danthas beschikt over een geïntegreerd managementsysteem, dat voldoet aan de eisen van de ISO/IEC 27001:2017. Met dit managementsysteem beheert Danthas de kwaliteits- en informatiebeveiligingsaspecten van haar bedrijfsvoering en voldoet hiermee aan alle relevante wettelijke, zakelijke en contractuele veiligheidsverplichtingen.

Ane Schaap, directeur van Danthas: “Voor meer dan duizend klanten in de zorg, mkb en het notariaat beheren we dagelijks hun ICT en zorgen we voor continuïteit in de bedrijfsvoering. Hierbij kunnen onze klanten gebruik maken van onze hostingplatformen en ICT beheerdiensten. De laatste jaren zie je terecht dat er steeds meer nadruk wordt gelegd op de beveiliging van data. Een betrouwbare, beschikbare en correcte informatiehuishouding is dan ook van essentieel belang voor de dienstverlening van onszelf als van onze klanten. We wisten dat we de zaken goed voor elkaar hadden, maar met het behaalde certificaat laten wij onze klanten, leveranciers en overige stakeholders zien, dat informatiebeveiliging hoge prioriteit heeft binnen onze bedrijfsvoering en dat wij voldoen aan dé erkende internationale normen. 

Scope van de certificering 
“We hebben bewust voor de meest uitgebreide scope gekozen en daarin geen concessies gedaan. Dit maakt de scope relevant en passend voor alle diensten die wij leveren”, aldus René Holen, Service Manager bij Danthas.

De scope waarop Danthas is gecertificeerd is als volgt: 
“Ontwerp, implementatie en beheer van hosting- en outsourcing dienstverlening”. 

Meer informatie?

Neem dan gerust contact op met Ane Schaap of René Holen, telefoonnummer (0512) 57 11 66.  U kunt ook contact leggen door gebruik te maken van het contactformulier.

Deel dit