09 mrt

Danthas aanwezig op het NedHIS & EZD Congres 2017

Danthas is ook dit jaar weer aanwezig op het NedHIS & EZD Congres. Het congres vindt plaats op woensdag 22 maart in het van der Valk Hotel in Vianen.
Tijdens het congres geeft Danthas, in samenwerking met E-Zorg, een workshop van Zorgmessenger “Veilig mailen en chatten in de Zorg”.

Workshop Zorgmessenger “Veilig mailen en chatten in de Zorg”
De meeste mensen zijn tegenwoordig gewend om te communiceren via een app op de smartphone. In de zorg is dit echter niet mogelijk, immers: u heeft de verantwoordelijkheid om de privacy van de patiënt altijd te waarborgen.

Zorg Messenger is hiervoor de oplossing: deze veilige communicatieoplossing is speciaal ontwikkeld is voor de zorgsector. Zorgprofessionals krijgen hiermee de mogelijkheid om eenvoudig en veilig te communiceren met collega’s, patiënten, cliënten, lokale overheidsinstanties en andere partners binnen de zorgketen. Zij kunnen met hun pc, tablet of smartphone veilig mailen en chatten. U heeft hierbij de keuze uit mail of messaging (chat).

Voor maximale veiligheid wordt het berichtenverkeer versleuteld en afgehandeld via de besloten GZN (Goed Beheerd Zorgnetwerk) gecertificeerde netwerkinfrastructuur van E-Zorg.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs op de stand van Danthas en volg de workshop: “Veilig mailen en chatten in de zorg”. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Danthas, tel: (0512)571166.

Het NedHIS & EZD congres is bedoeld voor huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners, artsen in opleiding, waarnemers, managers in de eerstelijnszorg en andere geïnteresseerden. Om elkaar te ontmoeten, te leren, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Tijdens het congres worden vele workshops gegeven en kunt u de laatste snufjes en wetenswaardigheden op de informatiemarkt vinden.

NedHIS is de koepel van de gebruikersverenigingen van HISsen. Aangesloten zijn de gebruikersverenigingen Atlas, Orego, OmniHIS en VeGOM. NedHIS vertegenwoordigt de gebruikersverenigingen in het overleg met gezamenlijke partners en onderhoudt contact met de landelijke spelers in de zorg, bijvoorbeeld met NHG, LHV, Nictiz, VZVZ, VWS en zorgverzekeraars.
EZD staat voor Elektronisch Zorgdossier en is een samenwerkingsverband tussen Erasmus MC, KNMP, NPCF (patiëntenfederatie) en NHG.

U bent van harte welkom in onze stand op de informatiemarkt en bij onze workshop “Veilig mailen en chatten in de Zorg” (13.30 – 13.50).

Deel dit